T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANTALYA / DEMRE - Beymelek Ortaokulu

Beymelek Ortaokulu

Telefon
02428721270
Belgegeçer
02428721270
WEB
https://beymelekortaokulu.meb.k12.tr
Adres
BEYMELEK MAH. BEYMELEK CAD. BEYMELEK İLKOKULU BLOK NO 70C DEMRE / ANTALYA
Vizyon
Demre Beymelek İlkokulu Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretim etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak. Atatürk’ün açtığı yolda ve çizgide bir eğitim anlayışı sergilemek.
Misyon
Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak. Öğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek ve onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak herkesi optimum düzeyde kendi yetenekleri doğrultusunda geliştirecek eğitim metot tekniklerini uygulamak. Değerlendirmelerimizde ölçme tekniklerinin en çağdaş yöntemlerini kullanarak, insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek. Öğrencilerimizle daha özgür sınıf daha özgür okul ilkesine uyarak hizmet vermek. Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin gelişmesinin temeli olarak saymak. Öğrencilerimizin dünyanın diğer çocuklarından geri kalmaması hatta onları geçmesi için teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışmak, yarışmak. Kendimizi bilimin ve insanlığın, toplumun ortak değerlerinden yararlanan, geliştiren ve toplumu ileri götüren lokomotif olarak yetiştirmek, her gün daha ileriye ve güzele koşmak. Bilgi teknolojilerini etkin olarak kullanan kullanımını teşvik eden kendini ve çevresini sürekli geliştiren bireyler yetiştirmek. Okulumuzda bir değişim yaratmak ve sorunlar çıkmadan çözüm yolları üretmek. Öğrencilerimizi ve okul toplumunu velilerimizi 21. yüzyıla hazırlamak için varız.
Başarılar
Ögrencilerimiz ilçe Zeka Oyunları turnuvasında okulumuzu 5 ayrı dalda temsil etmiş; 3 birincilik,1 ikincilik,1 dordünculuk almıştır.
Öğretmen :10
Öğrenci :117
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :3500
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
08:45-15:35
Isınma
Klima
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Öğretmenler okula özel araçları ile gidiş-geliş yapmaktadır.
Servis Bilgisi
Taşımalı eğitim.
Yerleşim Yeri
Beymelek Mahallesi Beymelek Cad No:70/C (Eski Çıraklık Binası Yanı) Demre/ANTALYA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Demre merkeze 3,8 km, Antalya merkeze 130 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Futsal, Voleybol, Futbol
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuz"AHENK"projesi kapsamında(Farklılaştırılmış Eğitim ;öğrenciler, veliler, öğretmenler arasında kitap okuma ; Doğa Yürüyüşleri ve Başarı İçin Sağlıklı Beslenme konularında 4 ayrı proje yürütülmektedir.Ayrıca 2018 yılında "Sıfır Atık" sistemine başvuru yapılarak kağıt,cam,plastik,pil atıkları ´Geri Dönüşüm´e kazandırılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Erasmus
Yazdır